Tänu uusimatele toodetele on 4 RIDE kaubamärk muutumas üha populaarsemaks. See esindab täiesti uut kvaliteeti oma kaubamärkide turul. 4RIDE tootevalikus on üha rohkem tooteid, mille kohta võib öelda, et 4 RIDE pakub „suure plussiga“ kvaliteeti, mida teised edasimüüjad seni saavutanud ei ole. 4RIDE kaubamärk on turul olnud juba 10 aastat ja pakub 4000 toodet.

Näiteks akud on üks parimaid näiteid. Selle aasta alguses kehtestatud uued müügiprotseduurid, mida nõuavad uued Euroopa Liidu elektrolüüdi käiberegulatsioonid, on tekitanud palju raskusi kuivlaetud akudega kauplemisel, eriti internetimüügis. Seetõttu on 4 RIDE tootevalikusse lisandunud geel- ja liitiumioonakud. Nende akude kvaliteet võimaldab otseselt konkureerida mõne võtmetähtsusega kaubamärgiga, mis on aastaid olnud tuntud Euroopa mootorrattaturul.

 

Pola bränd – Saksa komponendid

Mis iseloomustab 4 RIDE uusimaid geelakusid? Esiteks on need tõelised geelakud, milles kasutatakse ühes Saksa tehases toodetud geeli - selgitab Bartosz Latała, toote spetsialist 4RIDE meeskonnas. Järgmine eelis on see, et geel- ja liitiumioonakud valmistatakse Dynavolti tehases. Võib julgelt öelda, et see on üks maailma liidreid selles valdkonnas.

Dynavolti kaubamärk on tuntud enam kui 100 riigis ja paljude mootorratturite jaoks on selle tuntust suurendanud osalemine Moto GP-s ühe sponsorina. Akud olid esimene tooteliin, millest 4 RIDE kaubamärk turule tuli. Praegu on kaubamärgi tuntud toodete hulka kuuluvad ka siduri kettad, pidurikettad ja ATV/UTV veermikute osad.

4 RIDE on tõestus sellest, et oma kaubamärk ei ole mitte ainult odavam kui tuntud konkurents, vaid pakume sama või isegi paremat toote kvaliteeti - rõhutab Piotr Kozłowski, 4RIDE mootorratta osade ja tarvikute asejuhataja. Me teeme koostööd nii välismaiste kui ka Poola tootjatega. Näiteks akude kvaliteedi eest vastutab mainitud Dynavolt, ATV/UTV sõidukite poolteljed, tihendid ja väiksemad remondielemendid igat tüüpi kaherattalistele pärinevad selles valdkonnas konkurentsituks peetavalt All Balls brändilt. Need on ettevõtted, mida turul peetakse absoluutseks premium-segmendiks, seega oleme kindlad, et 4Ride tooted on valmistatud samuti parimatest saadaolevatest komponentidest. Samuti leidsime Poola turult tootja ATV roolivarraste otstele, mis on uus toode meie 2021. aasta hooaja pakkumises.

 

4Ride kaubamärgi pakkumine

4 RIDE kaubamärgi alla kuuluvad: kuivlaetavad, geel- ja liitium-ioon mootorrattaakud, tihendid, siduri- ja pidurihoovad ja erinevad remondikomplektid, sidurid, pidurikettad, reisitarvikud, siduri- ja gaasitrossid, karburaatori remondielemendid ja palju muud, palju rohkem. Kokku pakume 4RIDE kaubamärgi all üle 4000 unikaalse referentsi.

 

Mitte ainult osad – stiil loeb!

4 RIDE kaubamärgi alla kuuluvad võimalikult kõrge kvaliteediga tooted, aga ka muud lisad, näiteks elustiiliriided. Viimases T-särkide ja dressipluuside seerias kasutasime atraktiivset mootorratta graafilist motiivi, millesse oli põimitud 4 RIDE logo. Poola bränd, seega ka rõivad Poola omad! T-särgid ja dressipluusid on loonud Poola ettevõtted, kes õmblevad riideid eritellimusel ning täiendav 4RIDE logoga märgistus täiendab seda projekti suurepäraselt.