Piiratu aja kogu SENA valik kuni -30%

SENA on tuntud oma mootorratta kommunikaatorite poolest, mis on mõeldud eelkõige mootorratturitele, et võimaldada neil omavahel suhelda, muusikat kuulata ja GPS-i juhiseid jälgida.

Siin on mõned SENA mootorratta kommunikaatoritest:

  • SENA 50R - see kommunikaator võimaldab kasutajatel rääkida kuni 4 kaaslasega kuni 1,6 km kaugusel ning sellel on täiustatud HD-heli ja kahemikrofonid, mis tagavad selge ja kvaliteetse heli. Lisaks saab selle kaudu juhtida telefoni, muusikat ja GPS-i.
  • SENA 30K - see mootorratta kommunikaator on loodud selleks, et võimaldada suhtlust kuni 16 kasutajaga samal ajal kuni 1,6 km kaugusel. Lisaks on sellel täiustatud HD-heli ja kahemikrofonid, samuti võimaldab see kontrollida telefoni, muusikat ja GPS-i.
  • SENA 10C Pro - see on kombinatsioon mootorratta kommunikaatorist ja kaamerast, mis võimaldab kasutajatel salvestada oma sõite ning samal ajal suhelda kuni 4 kaaslasega kuni 1,6 km kaugusel. Sellel on täiustatud HD-heli ja kahemikrofonid ning see võimaldab juhtida telefoni, muusikat ja GPS-i.

Need on vaid mõned SENA mootorratta kommunikaatoritest, mis pakuvad kasutajatele kvaliteetset ja usaldusväärset suhtlust ning lisafunktsioone, mis võimaldavad kasutajatel nautida oma sõitu veelgi rohkem.

 

VAATA KOGU SENA VALIKUT SIIT

 

Kõik kommunikaatorid ja nende lisavarustuse leiate peamenüüst "Kiivrid" -> "Lisaseadmed" -> "Kommunikaatorid"