Üle 200 Alpinestars MX, street ja vabaja riietuse lõpumüügis !!!
Kiirusta kiirematele parem valik. Outlet tooted uuenevad igapäev.


Alpinestars Outlet tooted leiate siit


Hinnad tõesti suurepärased.

 

Alpinestars on Itaalia päritolu ettevõte, mis on spetsialiseerunud mootorratturite ja autosportlaste varustuse tootmisele. Ettevõte asutati 1963. aastal ja selle peakontor asub Asolo linnas Itaalias. Alpinestars on tuntud oma kõrgekvaliteediliste ja innovaatiliste toodete poolest, mis on loodud vastama nii professionaalsete kui ka harrastusmootorratturite ja autosportlaste vajadustele.

Alpinestarsi tootevalik hõlmab kõike alates mootorratturite ja autode sõiduriietest kuni turvavarustuseni ja tarvikuteni. Ettevõte on tuntud ka oma tehnoloogiliste uuenduste poolest, näiteks Tech-Air õhuturvasüsteem, mis on mõeldud mootorratturitele ja autosportlastele ning aitab kaitsta neid õnnetuste korral.

Alpinestars on ka mitmete tuntud mootorratturite ja autosportlaste ametlik varustuspartner, sealhulgas MotoGP ja Formula 1 sarjades osalevate meeskondade ja sõitjate jaoks. Ettevõte on pühendunud pakkuma oma klientidele parimat võimalikku kvaliteeti ja turvalisust ning jätkab pidevat uuendustegevust, et vastata muutuvatele turunõudmistele.

 

2023 oli Alpinestarsile suurepärane aasta. Siin on mõned Alpinestarsi 2023 aasta tooted, mis on muutsid trende üle kogu maailma:

  1. Alpinestars GP Pro R3 V2 mootorratturite sõiduriided: Need on uuendatud versioonid Alpinestarsi populaarsetest GP Pro R3 sõiduriietest. Need on valmistatud kõrgekvaliteedilisest nahast ja on varustatud uuendatud turvafunktsioonidega, nagu näiteks uus põlvekaitsesüsteem.

  2. Alpinestars Tech-Air 6 mootorratturite õhuturvasüsteem: See on Alpinestarsi uusim õhuturvasüsteem, mis on mõeldud nii tänavasõiduks kui ka võidusõiduks. See on varustatud täiustatud andurite ja algoritmitega, mis võimaldavad süsteemil tuvastada kokkupõrkeid ja aktiveerida turvasüsteemi vaid 25 millisekundiga.

  3. Alpinestars Supertech R V2 mootorratturite saapad: Need on uuendatud versioonid Alpinestarsi Supertech R mootorratturite saabastest. Need on valmistatud kõrgekvaliteedilisest nahast ja on varustatud uuendatud turvafunktsioonidega, nagu näiteks uus pahkluu- ja põlvekaitsesüsteem.

 

Alpinestars on tuntud ka oma kvaliteetse motokrossi varustuse poolest. Siin on mõned Alpinestarsi 2023. aasta motokrossi tooted:

  1. Alpinestars Supertech M10 V2 motokrossi kiiver: See on uuendatud versioon Alpinestarsi Supertech M10 motokrossi kiivrist. See on valmistatud kõrgekvaliteedilisest süsinikkiust ja on varustatud uuendatud turvafunktsioonidega, nagu näiteks uus MIPS süsteem.

  2. Alpinestars Tech 10 V2 motokrossi saapad: Need on uuendatud versioonid Alpinestarsi Tech 10 motokrossi saabastest. Need on valmistatud kõrgekvaliteedilisest nahast ja on varustatud uuendatud turvafunktsioonidega, nagu näiteks uus pahkluu- ja põlvekaitsesüsteem.

  3. Alpinestars Racer Tech V2 motokrossi sõiduriided: Need on uuendatud versioonid Alpinestarsi Racer Tech motokrossi sõiduriietest. Need on valmistatud kõrgekvaliteedilisest materjalist ja on varustatud uuendatud turvafunktsioonidega, nagu näiteks uus põlvekaitsesüsteem.

  4. Alpinestars Tech 3, 5, 7 ja 10 V2 motokrossi saapad: Need on uuendatud versioonid Alpinestarsi Tech motokrossi saabastest. Need on valmistatud kõrgekvaliteedilisest nahast ja on varustatud uuendatud turvafunktsioonidega, nagu näiteks uus pahkluu- ja põlvekaitsesüsteem.

 

Kogu Alpinestars tootevaliku leiate meie lehel siit