Ratturid, kuulake mind, sest täna süveneme Scotti maailma. Ei, mitte mees, vaid kaubamärk, millest on saanud kvaliteetsete krossirataste ja mootorsaani sõiduvarustuse sünonüüm.

Piiride ületamise kirest sündinud Scott on juba aastakümneid varustanud sõitjaid tippvarustusega. Alates kiivritest kuni kinnasteni, jakkidest kuni püksteni – Scottil on kõik, mida rattur võib vajada, et sõita enesekindlalt kõige raskemal maastikul.

Ettevõtte pühendumus ohutusele on vankumatu. Nende kiivreid on rangelt testitud, et tagada maksimaalne kaitse kukkumise korral, samas kui nende joped ja püksid on disainitud nii mugavust kui ka vastupidavust silmas pidades. Ja neile, kes eelistavad mootorsaanidega sõitmist, on Scottil spetsiaalselt spordiga kaasnevate ainulaadsete väljakutsete jaoks loodud varustus.

Kuid Scott ei seisne ainult ohutuses ja funktsionaalsuses. Nad mõistavad, et ka ratturid tahavad hea välja näha. Seetõttu on nende varustus nii stiilne kui ka praktiline. Siit ei leia mahedaid ja üldisi kujundusi – iga Scotti varustuse osa on imbunud samasugusest seiklushimust, mis sunnib sõitjaid radadele minema.

Ja ärgem unustagem innovatsiooni. Scott nihutab pidevalt sõiduvarustuse maailmas võimalikke piire. Scott on alati tööstuse esirinnas alates nende patenteeritud materjalidest kuni tipptasemel disainini.

Nii et olenemata sellest, kas olete kogenud proff või alles alustamas, kui otsite varustust, mis suudab sammu pidada teie kirega motokrossi või mootorsaaniga sõitmise vastu, ärge otsige Scottist kaugemale. Oma pühendumusega ohutusele, stiilile ja uuendustele on Scott kaubamärk, mida sõitjad võivad usaldada, et nad viivad neid kõikjale, kuhu nende seiklused viivad.

Scott tootevalik täines sadade uute toodetega.

Tutvu kogu Scott valikuga siin.