Tänapäeval on motokrossi varustuse valimine oluline osa krossisõidu harrastamisel, eriti kui soovite saavutada oma parimaid tulemusi. Üks tähtsamaid valikuid, mida peate tegema, on valida kvaliteetne ja vastupidav varustus, mis sobib teie sõidustiiliga. THOR MX on üks populaarsemaid brände, mida krossisõitjad usaldavad oma varustuse valimisel. Selles blogipostituses vaatleme lähemalt THOR MX 2023 krossisõiduvarustust ja selle omadusi.

Üks olulisemaid asju, mida THORi krossisõiduvarustus pakub, on selle vastupidavus. Krossisõit on karm spordiala, mis võib põhjustada suuri koormusi varustusele, eriti sõidu ajal. THORi varustus on valmistatud tugevast ja vastupidavast materjalist, mis suudab vastu pidada intensiivsele kasutamisele ja tagab, et teie varustus kestab kaua.

Lisaks vastupidavusele pakub THOR MX ka palju erinevaid stiile ja värve, nii et leiate kindlasti midagi, mis sobib teie isikupäraga. Krossisõiduvarustus peab olema ka mugav ja kergesti kantav, sest kui olete rajal, ei tohiks midagi häirida teie tähelepanu. THOR MX varustus on disainitud nii, et see sobiks teie kehakujuga ning pakub maksimaalset mugavust ja liikumisvabadust.

THOR MX krossisõiduvarustus sisaldab tavaliselt nelja peamist eset: särk, püksid, kindad ja saapad. Kõigil neil esemetel on oma spetsiifilised omadused, mis aitavad teil paremini sõita. Näiteks on särk hingav, et aidata teil hoida end jahedana, samas kui kindad ja saapad tagavad parema haarduvuse ja kontrolli sõidu ajal. THOR saapad ja kaitsmed pakuvad ka kaitset, kui peaks tekkima õnnetus.

THOR MX 2023 krossisõiduvarustus on valmistatud kasutades uusimat tehnoloogiat ja innovaatilisi disainilahendusi, mis pakuvad paremat jõudlust ja vastupidavust. Uusimad mudelid sisaldavad patenteeritud kiirelt avatavat rihmasid, mis tagavad parema istuvuse ja liikumisvabaduse, ning täiustatud õhuvoolu süsteemi, mis aitab hoida sõitjat jahedana ka kõige intensiivsemate sõitude ajal.

 

Uutest toodetest tooks esile kindlasti THOR ACTIVATE prillid. Soodsad, samas ülimalt mugavad ja vastupidavad.

Thor Activate krossiprillid

Vaata kogu valikut siit.

 


Thor Reflex kiivrid, mis on ülimalt mugavad, kerged omavad MIPS tehnoloogiat ja on samas väga konkurentsivõimelise hinnaga.

Thor Reflex kiivrid

Vaata Thor Reflex kiivreid ja varuosi siit

 


Muidugi on uuenenud ka THOR sõiduriided. Saadaval palju uusi värve ja lahedaid disaine.

THOR krossisärgid THOR krossipüksidTHOR krossikindad

VAATA KOGU THORI VALIKUT SIIT