Hea uudis! Just1 MX sari nüüd Starmoto tootevalikus. 

Just1 on Itaalia motokrossi (MX) kaubamärk, mis on saavutanud tunnustuse oma uuenduslike disainide ja kvaliteetsete toodete poolest. Just1 asutas 2011. aastal Tony Amoriello ning see on kiiresti saanud märkimisväärseks tegijaks motokrossi tööstuses, pakkudes suurepärast valikut kiivreid, prille ja riideid.

Üks Just1 kiivrite võtmeomadusi on nende arenenud tehnoloogia ja tähelepanu detailidele. Kaubamärk kasutab kiivrite kestades süsinikkiudu, Kevlari ja klaaskiudu, et pakkuda maksimaalset kaitset, samal ajal hoides kaalu miinimumini. Selle tulemusena on kiivrid mitte ainult tugevad ja vastupidavad, vaid ka mugavad kanda pikka aega.

Itaalia brändile omaselt paneb Just1 ka suurt rõhku disainile, kus iga kiiver on varustatud elegantsete joonte ja julgete graafikatega, mis kindlasti pööravad tähelepanu rajal. Kaubamärk teeb koostööd tippdisaineritega, et luua unikaalseid ja silmapaistvaid disaine, mis meeldivad sõitjatele igas vanuses ja oskustasemel.

Lisaks kiivritele pakub Just1 ka valikut prille, mis on loodud pakkuma maksimaalset nähtavust ja kaitset. Prillidel on lai vaateväli, udususe- ja kriimustuskindlad kattekihid ning mugav sobivus, mis püsib paigal ka kõige intensiivsemate sõitude ajal.

Just1 kaubamärk, mis on pühendunud sõitjatele parima võimaliku kaitse ja soorituse pakkumisele rajal. Tänu oma uuenduslikele disainidele ja kvaliteetsetele toodetele pole ime, et Just1 on saanud motokrossi entusiastide seas üle maailma lemmikuks.

 

Vaata kogu JUST1 tootevalikut siit.