Hea uudis kõigile lahtiste ja kinniste kiivrite armastajatele. Väga pika ajalooga kvaliteet kiivritootja Premier tootavalik saadavalt Starmoto e-poes. 

Premier ajaloo kohta saate lugeda siit:

 

Meie seiklus sai alguse üle 60 aasta tagasi Ameerika Ühendriikides. Premier Helmets sai alguse rulakaitsete ja laudade tootmise kaubamärgina. Aastate jooksul on ettevõte laiendanud oma tootevalikut ka motospordi kaitsmetele, saavutades suurepäraseid tulemusi kõigis Ameerika osariikides.

Premier Helmets Pacific Co on esimene ettevõte, kes esitleb täielikku mootorrattakiivrite sarja. Selle edu on tohutu, eelkõige tänu kasutatud materjalide kvaliteedile ja iga toote pakutavale ohutustasemele.

Sellest perioodist pärinevad ka esimesed Premier Helmetsi edulood. Esimene naiskaskadöör Debbie Lawler ehk "Lendav ingel" ja mitmed meistrid, sealhulgas legendaarne Phil Read, kasutasid ettevõtte valmistatud kiivreid.

Brändist sai seega mootorrattakiivrite sektoris etalon.

Premier Helmets kolib Euroopasse. Säilitades oma väärtusi ja tugevdades veelgi oma mainet, kaitseb see jätkuvalt kõiki, kellel on kirg kahe rattaliste vastu, ning jätkab sportlikku kutsumust, mis oli iseloomustanud kaubamärgi eelmist 30-aastast ajalugu Ameerika Ühendriikides.

1987. aastal sai Premier Helmetsist itaallane. Ta jäi taas oma ajaloole truuks, rikastades end samal ajal kogu Itaalia vaimu potentsiaaliga: loovus, disain, innovatsioon, ohjeldamatu kirg mootorrattasõidu vastu. Itaallased teevad seda paremini.

Täna astub Premier Helmets oma arengus järjekordse sammu edasi. Esitleme turgu täielikult uuenenud tootevalikuga, milles on enneolematu sisu tehnoloogia ja innovatsioon, säilitades samas stiili ja identiteedi, mis on määranud selle suure edu.

2023. aasta mootorrattakiivrite sari keskendub sõitjate kaitsele ja mugavusele, mis on kombineeritud stiili, kõrgtehnoloogia ja äärmusliku funktsionaalsusega, mis on uus samm tuleviku suunas, mille juured on brändi pikas eduloos.

 

PREMIER KIIVRID LEIATE SIIT

 

KOGU PREMIER TOOTAVALIKU KOOS VARUOSADEGA LEAITE SIIT