Uus põhjamaine krossi- ja lumesaanivarustuse bränd AMOQ starmoto.ee tootevalikus. Kogu valik saadaval e-poes ja populaarsemad tooted esindatud meie Tallinna ja Rakvere poodides.

 

Piiramatu kirg
Olenemata sellest, kas veedate oma päeva lumistes mägedes või kõige metsikumatel krossiradadel, AMOQ garanteerib teie spordiala jaoks parima varustuse. Olenemata sellest, kas olete entusiast või professionaal, leiate AMOQ kollektsioonist kõige stiilsemad ja ihaldatumad tooted. Kollektsiooni ainulaadne hinna ja kvaliteedi suhe teeb need kvaliteetsed tooted kõigile kättesaadavaks.


AMOQ Snow on aktiivne, kiire ja täis põnevust. Vapustavad värvid, mustim must ja ülimalt viimistletud detailid koos tehniliste materjalidega viivad teie seikluse täiesti uuele tasemele! Bränd on inspireeritud kirest lume ja lumetegevuste vastu. Toodetes on parimal võimalikul viisil ühendatud mugavus ja stiil. Olenemata sellest, kas sõidate mootorsaaniga, sõidate mägedes, suusatate, lumelauaga sõitmas või lihtsalt maaeluga tutvumas, AMOQ hoiab teid stiilse ja mugavalt igas olukorras. Kvaliteetsed tooted on varustatud parimate tehniliste omadustega, millele võite loota igasugustes ilmastikutingimustes.

AMOQ MX paneb tõmbab vere käima ja adrenaliini voolama! Põhjamaade karmides tingimustes testitud MX Collection tagab kiireima kiiruse, kõrgeimad hüpped ja parimad trikid. Bränd pakub laia valikut hoolikalt valitud tooteid igale entusiastile ja professionaalile, kes soovib piire ületada. Kõik tooted on välja töötatud MX professionaalide poolt, kes tõesti teavad, kuidas täita selle füüsiliselt nõudliku spordiala iga krossisõitja nõudmisi. Ohutus, uskumatu sobivus ja kõrge jõudlus koos tipptasemel tehniliste omadustega viivad teie krossisõidu uuele tasemele. Mitmekülgne kollektsioon sisaldab kaitsevahendeid, kiivreid, kaitseprille, pükse, särke, jopesid, kindaid ja aksessuaare nii meestele kui naistele.

 

KOGU AMOQ VALIKU LEIATE SIIT.