Itaalia kiivritootja Premier on juba aastaid olnud kiivrite valdkonnas tunnustatud kvaliteedi ja stiili eest. Nende kujundused peegeldavad Itaalia meisterlikkust ja pühendumust ning pakuvad mootorratturitele, motospordi entusiastidele ja sõitjatele kogu maailmas kõrgeima taseme kaitset ja mugavust.

Premieri ajalugu ulatub tagasi 1956. aastasse, kui ettevõte alustas kiivrite tootmist Bologna piirkonnas Itaalias. Alates sellest hetkest on Premieri nimi saanud sünonüümiks tipptasemel kiivritega, mis ühendavad innovatsiooni, turvalisuse ja stiili.

Üks Premieri märkimisväärseid omadusi on nende pidev püüdlus tehnoloogia täiustamiseks. Ettevõte investeerib oluliselt uurimis- ja arendustegevusse, et luua kiivreid, mis vastavad nii sõitjate kui ka reguleerivate asutuste kõrgetele standarditele. Premieri kiivrid kasutavad tipptasemel materjale ja kõige kaasaegsemaid tootmistehnoloogiaid, tagades seeläbi ülima kaitse ja vastupidavuse.

Ent Premieri kiivrite võlu ei piirdu ainult funktsionaalsusega; nende disain on sama muljetavaldav kui nende tehnilised omadused. Itaalia disaini ja esteetika oskuslikult ühendades loob Premieri meeskond kiivreid, mis on tõeliselt silmapaistvad. Alates klassikalisest stiilist kuni kaasaegsete ja julgete kujundusteni pakub Premier laia valikut maitsekaid võimalusi, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid sõitjaid.

Lisaks mootorrattakiivritele on Premier laiendanud oma tootevalikut ka teistesse sõidusportidesse, nagu näiteks ralli ja karting. Nende pühendumus tipptasemele on muutnud nad eelistatuks valikuks professionaalsetele sõitjatele üle maailma.

Premieri kiivrid ei ole lihtsalt tarvikud; need on eneseväljenduse vahendid ja usaldusväärse kaitse sümbolid. Itaalia kirest ja traditsioonist inspireerituna jätkab Premier pidevat uuendamist ja täiustamist, et pakkuda sõitjatele kogu maailmas parimat kogemust.

Kokkuvõttes võib öelda, et Premieri kiivrid on tõeline tõestus Itaalia meisterlikkusest ja kirglikust pühendumusest, muutes need kindlaks valikuks kõigile, kes hindavad stiili, turvalisust ja tipptasemel kvaliteeti.

 

Premieril on mitmeid erinevaid kiivrimudeleid, mis on loodud erinevateks sõidustiilideks ja kasutusotstarveteks.

Siin on mõned nende populaarsemad mudelid:

Trophy Carbon: See mudel on loodud nõudlikele mootorratturitele, kes hindavad kergust, mugavust ja stiili. Trophy Carbon kiiver ühendab karbonkiust kesta tipptasemel turvalisusega ning pakub suurepärast ventilatsiooni ja mugavust.

Vintage: Premieri Vintage mudel on mõeldud neile, kes hindavad klassikalist stiili ja ajatut elegantsi. See retrostiilis kiiver pakub kaasaegseid turvalisuse ja mugavuse omadusi koos nostalgilise välimusega.

Monza: Monza kiiver on loodud kiireteks ja sportlikeks sõitudeks, pakkudes tipptasemel aerodünaamikat ja turvalisust. Selle madala profiiliga disain ja agressiivne välimus sobivad ideaalselt sportlikeks sõitudeks.

Kappa: Kappa mudel on suunatud turvalisust ja mugavust hindavatele mototuristidele. See kiiver pakub suurepärast kaitset ja mugavust pikemateks sõitudeks ning on varustatud mitmete mugavusfunktsioonidega, nagu integreeritud päikesevisiir ja kiire kinnitussüsteem.

Need on vaid mõned Premieri kiivrimudelid, kuid ettevõte pakub laiemat valikut erinevaid stiile ja funktsioone, et rahuldada erinevate sõitjate vajadusi ja eelistusi.

 

Premier kasutab oma kiivrite valmistamisel mitmeid kvaliteetseid materjale, et tagada maksimaalne kaitse ja mugavus. Siin on mõned peamised materjalid, mida Premieri kiivrite konstruktsioonis võib leida:

  1. Karbonkiud: Carbon fiber või karbonkiud on tugev ja kerge materjal, mis pakub suurepärast löögikindlust. Premier kasutab karbonkiudu mõnedes oma tipptasemel kiivrimudelites, tagades sellega optimaalse kaitse kõrgeimal tasemel.

  2. Komposiitmaterjalid: Premier kasutab mitmesuguseid komposiitmaterjale, sealhulgas klaasfiiber, aramiidkiud ja süsinikkiud, et luua kiivrite kestasid. Need materjalid pakuvad head tasakaalu tugevuse, paindlikkuse ja kerguse vahel.

  3. ABS-plastik: Mõned Premieri kiivrid kasutavad tugevat ABS-plastikut oma kesta valmistamiseks. See materjal on vastupidav ja kerge ning pakub head kaitset löökide vastu.

  4. Polükarbonaat: Polükarbonaat on veel üks populaarne materjal kiivrite valmistamisel, eriti odavamate või keskmise hinnatasemega mudelite puhul. See on vastupidav ja kergelt vormitav, mis võimaldab toota kiivreid erinevate kuju ja suurustega.

Lisaks väliskesta materjalidele kasutab Premier oma kiivrite sisemuses sageli erinevaid polsterdusmaterjale, näiteks pehmendatud vahtu ja niiskust imavat kangast, et tagada sõitjatele maksimaalne mugavus ja sobivus. Kõik need materjalid on hoolikalt valitud, et tagada kiivrite kõrge kvaliteet ja vastavus turvastandarditele.

 

Kogu Premier tootevaliku leiate siit.