Sixty5 on ettevõte, mis spetsialiseerub kõrgekvaliteediliste varuosade pakkumisele mootorratastele, eriti MC (tänava) ja MX (motokross) segmentides. Nende tootevalik on lai, hõlmates kõike alates mootoriosadest kuni vedrustuse, pidurite ja ülekande osadeni. Ettevõte on pühendunud sellele, et pakkuda entusiastidele ja professionaalidele varuosi, mis üksnes ei vasta, vaid tihti ületab originaaltootjate (OEM) kvaliteedinõudeid. See tähendab, et Sixty5 tooted on loodud vastupidavust, jõudlust ja usaldusväärsust silmas pidades.

Sixty5 tooted arendatakse koostöös MC ja MX ala professionaalidega, kes toovad arendusprotsessi oma pikaajalised kogemused ja põhjalikud teadmised alast. Selline lähenemine tagab, et kõik tooted on optimeeritud vastama kõige nõudlikumate kasutajate vajadustele ja ootustele. Olgu tegemist võistlusrajale suunatud tipptasemel komponentide või igapäevaseks kasutamiseks mõeldud osadega, Sixty5 pakub lahendusi, mis rõhutavad nii kvaliteeti kui ka hinna ja kvaliteedi suhet.

Erilist tähelepanu pööratakse toodete hinna-kvaliteedi suhtele, tagades, et klient saab parima võimaliku väärtuse. Konkurentsivõimelised hinnad koos tipptasemel kvaliteediga teevad Sixty5-st usaldusväärse valiku nii harrastajatele kui ka professionaalidele. Lisaks pidevale tootevaliku täiendamisele uute ja innovaatiliste lahendustega, lubab Sixty5 oma klientidele, et "kui sul seda vaja on, meil on see olemas", mis näitab nende pühendumust vastata klientide vajadustele laia tootevalikuga.

Kokkuvõttes seisab Sixty5 mitte ainult kvaliteetsete varuosade pakkumise eest, vaid ka pühendumuse eest innovatsioonile ja klientide vajaduste rahuldamisele. See teeb neist hinnatud partneri kõigile motokrossi ja mootorrattakrossi huvilistele.

 

Soome bränd!

 

Vaata kogu Sixty5 tootevalikut siit.