Brembo on üks juhtivaid pidurisüsteemide tootjaid maailmas, tuntud oma kõrgekvaliteediliste pidurikomponentide poolest nii mootorratastele kui ka autodele. Brembo mootorratta piduriklotsid ja -ketad on hinnatud nii professionaalsete võidusõitjate kui ka tavakasutajate seas, tänu oma suurepärasele jõudlusele ja usaldusväärsusele.

Piduriklotsid

Brembo mootorratta piduriklotsid on valmistatud mitmesugustest materjalidest, sealhulgas orgaanilistest, poolmetallilistest ja keraamilistest segudest, mis on mõeldud erinevatele sõidustiilidele ja tingimustele. Oluline on valida õige tüüpi piduriklotsid, mis vastavad konkreetse mootorratta ja sõitja vajadustele.

  • Orgaanilised klotsid on pehmemad, mis tagab sujuva pidurdustunde ja on vaiksemad, kuid kuluvad kiiremini kui teised materjalid.
  • Poolmetallilised klotsid sisaldavad metalliosakesi, mis pakuvad paremat kulumiskindlust ja pidurdusvõimet kõrgemal temperatuuril.
  • Keraamilised klotsid on kõige kõrgema jõudlusega, pakkudes suurepärast pidurdusvõimet ja vastupidavust kõrgetel temperatuuridel, samuti vähendavad need pidurisüsteemi kuumenemist.

Pidurikettad

Brembo mootorratta pidurikettad on valmistatud kõrgkvaliteetsest roostevabast terasest või süsinikkiust, et tagada maksimaalne jõudlus ja vastupidavus. Need on saadaval erinevates disainides ja suurustes, et sobituda paljude mootorratta mudelitega.

  • Terasest pidurikettad on kõige levinumad ja pakuvad head pidurdusjõudlust igapäevases kasutuses. Brembo pakub nii fikseeritud kui ka ujuvkinnitusga kettaid, kusjuures ujuvkinnitusega kettad võimaldavad paremat soojuspaisumise juhtimist ja vähendavad moonutusi.
  • Süsinikkiust pidurikettad on mõeldud eeskätt võidusõiduks, pakkudes erakordset kergust ja suurepärast jõudlust kõrgetel temperatuuridel. Need on aga kallimad ja vajavad spetsiaalseid piduriklotse.

 

Brembo mootorratta piduriklotsid ja -ketad on disainitud vastama kõrgeimatele ohutus- ja jõudlusnõuetele. Valides Brembo komponendid, saavad sõitjad kindlad olla, et nende pidurisüsteem on võimeline pakkuma parimat võimalikku pidurdusvõimet ja -kindlust, olenemata sõidutingimustest. Oluline on valida oma sõidustiilile ja mootorratta tüübile vastavad piduriklotsid ja -ketad, et tagada optimaalne jõudlus ja ohutus.

 


 

Ajalugu

Brembo S.p.A. on Itaalias asuv ettevõte, mis on ülemaailmselt tunnustatud kui üks juhtivaid pidurisüsteemide tootjaid nii mootorratastele, autodele kui ka kaubikutele. Brembo ajalugu on täis innovatsiooni ja kasvu, mis on aidanud kaasa selle maine kujunemisele tipptasemel pidurisüsteemide valdkonnas.

Asutamine ja Varajased Aastad

Brembo asutati 1961. aastal Itaalias, Bergamos, Emilio Bombassei ja Italo Breda poolt. Alguses tegeles ettevõte metallitöötluse ja tootmisega, kuid peagi pööras oma tähelepanu autotööstusele, keskendudes pidurisüsteemide arendamisele. Brembo esimene oluline toode oli piduriketas, mis valmistati koostöös Alfa Romeo'ga 1964. aastal.

Laienemine ja Innovatsioon

1970ndatel hakkas Brembo laienema rahvusvaheliselt ja investeerima uutesse tehnoloogiatesse. Ettevõte tõi turule oma esimese mootorratta piduriketta 1972. aastal, mis oli mõeldud Ducati mootorratastele. See samm osutus märkimisväärseks, kuna see aitas Brembol saavutada juhtpositsiooni mootorrattavarustuse turul.

1980ndatel jätkus Brembo kasv, kui ettevõte hakkas tootma pidurisüsteeme ka võidusõiduautodele. Brembo pidurid olid varustatud paljude Formula 1 võistlusautodega, aidates kaasa mitmete meeskondade võitudele. See kogemus võidusõidumaailmas aitas Brembol edasi arendada oma tehnoloogiaid, mida rakendati ka tarbesõidukite pidurisüsteemides.

Tänapäev

Tänaseks on Brembo laienenud ülemaailmselt, olles esindatud rohkem kui 70 riigis ja pakkudes tööd tuhandetele inimestele. Brembo pidurisüsteeme peetakse kõrgelt ohutuse, jõudluse ja kvaliteedi poolest nii tänavaautodele kui ka võidusõiduautodele. Ettevõte jätkab investeerimist uuringutesse ja arendustegevusse, et pakkuda uuenduslikke pidurilahendusi, mis vastavad ka kõige nõudlikumate klientide vajadustele.

Brembo on võitnud mitmeid auhindu oma panuse eest inseneriteadusesse ja disaini, sealhulgas prestiižse "Compasso d'Oro" disainiauhinna. Samuti on ettevõte tuntud oma keskkonnasõbraliku tootmisprotsessi poolest, püüeldes säästva arengu ja vähese keskkonnamõju poole kõigis oma tegevustes.

Brembo ajalugu peegeldab ettevõtte pühendumust innovatsioonile, kvaliteedile ja jõudlusele. Tänu sellele on Brembo saanud üheks autotööstuse kõige austatumaks ja eelistatumaks kaubamärgiks pidurisüsteemide alal.

 

Vaata kogu brembo valikut siit