Dockmarine Jetport on üks kõige uuemaid ja kõige muljetavaldavamaid lahendusi Jetide hoiustamiseks ja kaitseks. See on kohandatud tehnoloogiline platvorm, mis pakub Jetidele kiiret, turvalist ja mugavat juurdepääsu veekogudele.

Dockmarine Jetport on oma olemuselt modulaarne süsteem, mis võimaldab sellel kohanduda erinevate paatide ja jetide suuruse ja kaalu järgi. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, sealhulgas tugevast plastist ja alumiiniumist, mis tagavad vastupidavuse ja pikaealisuse ka rasketes ilmastikutingimustes.

Kasutajate jaoks kindlasti üks suurimaid eelised on just modulaarsus, tänu millele saab 2 või enam jetport moodulit omavahel kokku ühendada. Lisaks on olemas JetPort Flexi mudel kus saab alust pikendada nii, et 2 või enam jetti mahuvad üksteise järele. 

Ei tasu alahinnata ka Jetporti võimet kaitsta jette ohtlike ilmastikutingimuste, nagu tormid ja tugevad tuuled. Selle platvormi kõrgus maapinnast tagab, et jetid jäävad kõrgemale ja ohutumale kohale, kus on vähem ohtu kahjustuste tekkeks.

Lisaks kaitsele pakub Dockmarine Jetport jetidele ka mugavust ja lihtsat juurdepääsu. Jette on lihtne ja turvaline laadida ja mahalaadida, kuna platvorm asub veest kõrgemal. Platvormile juurdepääsuks saab kasutada mugavaid kaldteid ja treppe, mis muudavad jeti juurde pääsemise ja lahkumise kiireks ja lihtsaks.

Dockmarine Jetport on ka väga paindlik lahendus, mis sobib erinevatele kasutajatele ja vajadustele. See võib olla kasutatav nii väikeste kui ka suurte jetide ning paatide jaoks ning seda saab paigaldada nii avalikes kui ka eravetes.

Kokkuvõttes on Dockmarine Jetport üks kõige muljetavaldavamaid lahendusi meresõidukite hoiustamiseks ja kaitseks. See pakub laevadele kiiret, turvalist ja mugavat juurdepääsu veekogudele, samuti kaitset ohtlike ilmastikutingimuste eest. Dockmarine Jetport on kindlasti väga tõhus lahendus merendusvaldkonnas, mis muudab laeva hoidmise ja hooldamise kiireks ja lihtsaks.

 

VAATA KOGU DOCKMARINE VALIKUT SIIT

 


JetPort Plus

Lihtne siseneda ja väljuda V-kujulise disainiga. Korraldage rataste asend vastavalt jeti mudelitele. Pole vaja täiendavaid ühendusosi, kuna sellel on varrukad.

JetPort Plus

Seal on spetsiaalne kate, et vaiadel ei oleks kahjustusi. Olemas väline stopper.

JetPort Plus spetsiaalne kate

Jetski saab kinnitada otsa aasa külge. Disain jaotab koormuse paremini alusele ja annab jäikuse.

Omadused:

● Käepide toote peas.
● Rihmad, mida saab kasutada transpordiks mõlemal pool sissepääsu.
● Tänu tootmise ajal plastikuga integreeritud metallist sisestustele on võimalik kinnitada rammi sarve toodet kahjustamata.

Tehnilised andmed:

Kandevõime. PIKKUS LAIUS KÕRGUS KAAL
1340 kg/alus. 386 cm 147 cm 38 cm 178 kg